2009. január 3., szombat

Családi találkozó Marosvásárhelyen


Hála az Úrnak ismét találkoztunk! Nagyon jó újra és újra látni egymást, legalább évente kétszer mind együtt lenni. Feledhetetlen pillanatokat élünk át ilyenkor. A legnagyobb áldás, hogy Isten jelenlétében vagyunk, és hogy mindannyian neki szolgálunk. Ilyenkor megosztjuk egymással örömeinket, fájdalmainkat, és számvetést is végzünk. Elhangzik a hála, a kérés is. Az elmúlt évben egy újabb unokával ajándékozott meg az Úr: Veress Virág Viola. És még egy ráadás az Evódia családjában: a hét éves Anett. Értük is hála és köszönet az Úrnak!
Evódia családja és Ernő családja ma este hazautaztak, Efraimék és mi itt maradtunk Vásárhelyen, hogy együtt töltsük a vasárnapot az itteni gyülekezettel.
Sok bejegyzéssel elmaradtam... Remélem, hogyha nem is az egészet, de valamit sikerül bepótolni. Ezt Vásárhelyről írom, de ha visszamegyek a táborba, remélem, Hunor rendbeteszi az internetkapcsolatom, és akkor újból írhatok...

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon várjuk a bejegyzéseket Annuska néni.
Áldja az Úr magukat.
Endre&családja.
Magyarból.

Hilda írta...

Örülök , hogy új bejegyzést olvashattam ,mikor az Annuska néni blogját megnyítottam . Kívánunk áldásokban gazdag új évet !

Hilda írta...

nagyon szép családi kép :)

iri írta...

Jolesik frisset latni.