2008. október 29., szerda

Öröm,igazi öröm !

A mi drága barátunk Attila Gyergyoszentmiklóson vasárnap az Úr Jézus példáját követve bemeritkezett.A menny is velünk együtt örült.Az idő is kedvező volt.Elmondani,leirni nem tudom milyen öröm és belső ujjongás járta át a bensőmet.De nemcsak az enyémet...Visszagondoltam arra az áprilisi vasárnapra ez évben,mikor Brad Baker és felesége Ági meglátogattak minket Gyergyóban és átéltük együtt a csodát.....Amikor Brad az Ur inditasabol az igeszolgalat utan döntésre szólitotta a hallgatokat,volt egy jelentkező-Attila.Olyan hála volt már akkor a szivunkben az Ur iránt,hogy meghallgatja az imankat,tejesiti igéretét.

Lesznek még megtérések,igen mert ez az Ő akarata,.Hogy megdicsőüljön az Ö neve Gyergyószentmiklóson is !Milyen áldott eszköz ebben a Novak csalad is akik Attilának ,és még sok más keresőnek igazi támaszt jelentenek.Hisszük,hogy az Úr aki elkezdte a jó dolgot továbbviszi és kiszélesiti országának határait .Úgy legyen ! ÁMEN !

1 megjegyzés:

Siko Margit írta...

En is csak anyit mondhatok hogy ugy legyen Amen,Mindenert legyen az Ure a dicsoseg es hala testvereinkert akiket az Ur olyan csodalatosan hasznal.Sokat gondolunk ratok.Aldjon meg az Ur titeket.