2008. március 26., szerda

Hogy vagyok? Betegen,de jól !


Már a vonaton nem jól éreztem magam.Abban reménykedtem,hogy ez csak egy enyhébb megfázás tünete..De mikor már láz,torokfájás,mély köhögés jelentkezett,akkor tudtam már : ez egy vírus.Így a húsvétot ágyban töltöttem.Nagyon vágytam a gyülekezetbe,hisz már két hete hiányzok itthonról....Hála az Úrnak a betegségért !Az Úr ezt is javamra forditja.
Amikor nehéz ,eszembe jut az Ige az Ésaiás 53-ból :Pedig betegségeinket Ő viselte,fájdalmainkat Ő hordozá"JÉZUS. Így könnyü nekem,van Akire tekintsek.....Erőt nyerek.
Jaj helyett- hálaadás.Ezt szeretném gyakorolni itt és most ebben a helyzetben.
Ne felejtsem,hogy Erika(lányomként tekintem)kitalálja,mire van szükségem.Zsuzsa is meglátogatott.Gyógyszert hozott.(HUMEX)Áldott legyen az Úr az én testvéreimért!
Csak a férjem ne kapná el ezt a betegséget.!..
,Ahogy közeledik a tavasz, azt mondogatja:"A március a kehes lovakat megpróbálja"-Bukovszky Ákos barátunk már jól ismeri Ernőnek ezt a minden évben ismétlődő mondását.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

az unokák is imádkoznak Veress mamáért, hogy meggyógyuljon!:)

Maresz írta...

Kedves Annuska neni!

Jól esik olvasni a blogban kedves családjáról és a Gyergyói misszióról. Dicsőség az Úrnak, hogy munkálkodik! Most olvasom, hogy Annuska néni beteg. Sajnos, mostanában sokakat elkap ez a járvány. A mi gyerekeink is betegek voltak, csak tegnap engedtem őket újra ovódába. Hála az Úrnak, hogy tapasztalhatjuk az Úr gyógyító erejét és kegyelmét!
Gyógyulást kívánok, új erőt a szolgálathoz!
Szeretettel, Maresz (Nyárádszereda)

Névtelen írta...

Haaat ez nem jo hir es latom megis halas szivvel van fogadva (a betegseg), s valahol ertem miert tetszik halalkodni...a kornyezetemben es kedves barataim kozt alig vannak kevesen, akik nincsennek megfazva, koztuk mi is, de nem csak 7 napos ez a virus, mert nalunk mar reg eltelt es alig most erzunk egy kis erot testunkben...s azert irtam, hogy megertem a halalkodasat, mert a mi csaladunknak is szuksege volt mar egy kis "lazitasra", de mi nem engedtuk meg magunknak. gy aztan egyutt vagyunk, ha pruszkolve, kohecselve es alig vonszolva, de egyutt toltottunk olyan draga idot a gyermekekkel, amit magunk nem aldoztunk volna bolcstelensegunkben...igy is uzent Gondviselonk es mindannyiunknak jot tett ez a kis "idotoltes-tures". Imadkozunk Erno bacsiert, hogy tenyleg amennyiben lehet ne kapja el...es tessek nekem megsugni, mit jelent a kehes lo? Koszonom

Névtelen írta...

evi voltam ujra....mar eppen kuldtem, amikor eszbe kaptam a nevtelenseggel...