2008. március 4., kedd

Az elmúlásrólMár egy hete annak,tehát múlt hétfőn egy temetésen vettünk részt itt Gyergyóban.Barta Sándort temették ,aki Csikból került ide.Rákos beteg volt.Református pap temette.Hangzott az ige.Vajon milyen helyre hullott az igemag?
Fia Jocó és menye Csilla ,valamint két lányunokája jelenleg Amerikában él.Ők sajnos nem jöhettek el a temetésre.Csillát még annakidején Csikszeredában az elsők között ismertük meg.A gyerekei kezdtek járni a gyerekklubba,Csilla elkisérte őket,s ahogy telt-mult az idő előbb ő,majd a család többi tagja is az Úr követői lettek.Az Úr áldja meg őket ott ahol most élnek!Nekünk nagyon hiányoznak!
A temetés alkalmával gyönyörüen sütött a nap,mintha elérkezett volna a tavasz.A két unokánk is ott volt.Most szembesültek talán először a halál gondolatával .Két nappal korábban egy dolmányos varjú repülés közben lezuhant és épp az udvarunkra esett.Kb.40-42 cm volt.Reggelre ez a beteg varjú megfagyott.A két gyerek Jémina és Kamilla nagyon sajnálták...és ugyanigy ezt a számukra ismeretlen Sanyi bácsit is.A halállal kapcsolatosan sok kérdésük volt.....

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Elhiszem milyen jó volt lenni a két unokátokkal. ÉN is várom már, hogy az unokáim nagyobbak legyenek, hogy itt ülhessenek többet.
Sokat gondolunk rátok.
Nemsokára nekem is lesz blogom, Noémi itthon van egy hetet. Nagyon jó lenne találkozni.
Puszillak, Boriska.