2008. február 17., vasárnap

Újabb öröm

Ma újabb örömöt adott az Úr nekünk.IRÁS A FALON-éneklés az irásvetitő segitségével...és ez már a gyülekezet tulajdona.... Már nagyon nagy szükségünk volt rá.A Szász Imre tv.által Nagyváradról küldött énekeskönyvek eddig jó szolgálatot tettek.DE kevés is volt, s egyre fogyott és kopott a három év alatt.A férjem a közelmúltban Zilahon valakivel beszélgetett éppen erről.A beszédfoszlányok egy harmadik testvér füléig jutottak és meglepetésként karácsonyra egy csomag érkezett Gyergyóba a gyülekezetünk számára.Mi volt benne?Egy irásvetitő...
Ma az imaórán hálát adtunk az Úrnak a Bécsben élő Szabó Ferenc testvér és családjáért,valamint Borzási István tv és családjáért(tehát az adományozókért)előbbi az irásvetitőt,utóbbi a az új hithangjai énekek fóliáit ajándékozta gyülekezetünknek.És mindez az Úrtól volt."
" Mielőtt kiáltanának, én felelek, ők még beszélnek, és én már meghallgattam.Ésaiás 65:24"
Hányszor átéltük ezt már a kápolnaépités ideje alatt.Áldott legyen az Úr,hogy letekintett a mennyekből erre a városra,azért kedvez nekünk ilyen módon is.
Novák testvér szolgált délelőtt,délután a vezérfonal szerinti igékből.Komoly üzenet volt mindaz amit átadott, és ahogy átadta.Az intés,parancsolat amit az Úr üzent nekünk ezen a napon, az mind komoly.Megmozgatta a szivünket.....Közöttünk volt az ÚR!
Imádkoztunk Kónya Dénes testvérért is,aki újra visszajön még hozzánk dolgozni,hogy az imaház vendégszobája is elkészüljön.
Imádkoztunk a tordai testvérek látogatásáért is ami jövő vasárnap lesz esedékes.Az Úr segitse meg őket is és minket is,hogy e látogatás során egymás hite által épülhessünk.Nagyon várjuk őket!



Nincsenek megjegyzések: