2010. augusztus 12., csütörtök

Egy kis fénysugár

Hálásan köszönjük az Úrnak ,hogy újból reménykedhetünk.Köszönetet mondunk mindazoknak,akik gondoltak ránk a névtelen ,valamint a jól ismert és ismeretlen ismerősöknek,akik felvállalták,hogy imádkoznak értünk.Van remény !
A férjemet úgy amint irtam aug.6-án azaz pénteken mütötték meg . Először a jobbszeméről távolitotta el az orvosnő a szürkehályogot.Ezzel a szemével egyáltalán nem látott.Két órán át tartott a mütét,mivel közbejött valami amire nem számitott.A Bpesten végzett korábbi mütét alkalmával levált a szemben levő párna,amibe kellett volna a lencsét most behelyezni.Mivel ez hiányzik,úgy a lencsét föl kell varrni,ahhoz pedig nem voltak meg a kellékek,meg kellett rendelni.Igy a kórházból másnap ,azaz szombaton hazajöttünk és várakozásban vagyunk azóta.
Ez az idő pedig hálaadással telik el.Hála az Úrnak,hogy nem volt újabb bevérzés a mütét alkalmával.És még jó hir az,hogy a mütét után kezd látni a férjem egy keveset,pedig még a lencse nincs beültetve.Kb.7 méterről látja a fehér oszlopot,(halványan bár,de ez is eredmény !)
Ha a balszeméről is eltávolitják a hályogot azzal még jobb eredményt vérhatunk,mert az a szem nem volt bevérezve,azt nem is mütötték.......
S még az is hálára ad okot ,hogy ő,aki krónikus epebántalmakkal küszködött mindezidáig,most semmi gond nics ezzel.Hála a zilahi T.Lidiáért aki olyan mézes virágporos,propoliszos keverékkel ajándékozott meg másfél hónapja,hogy egy ilyen kura után semmi puffadás,semmi emésztési panasz nincs.
Hát nem csodálatos ?Hatalmas az Úr a mi Istenünk !
Szombaton hazajöttünk ,vasárnap a férjem már szolgált a táborban a zenei hét alkalmából.A téma:A ZENE OTTHONA Ige:


A Krisztusnak beszéde lakozzék ti bennetek gazdagon,
minden bölcsességben; tanítván és intvén egymást zsoltárokkal,
dícséretekkel, lelki énekekkel, hálával zengedezvén a ti
szívetekben az Úrnak. Kolossé 3,16
Egy érdekesség még :A férjem mütétjét Bukarestben nem vállalták,Brassóban sem ,mivel túl nagy a kockázat a szivmütét után...s egy ilyen kisvárosban,mint Udvarhely elvállalja egy fiatal orvosnő,aki csendes,szerény, ügyes és tud irgalmas szivü lenni.A Jó Isten áldja meg ezerszeresen!